Tuinonderhoud en Aanleg

Er valt een groot aantal werkzaamheden onder de noemer ‘tuinonderhoud en aanleg’. Of het nou gaat om een tuin van honderd vierkante meter of een tuin van tienduizend vierkante meter. Wij zijn van alle markten thuis en verzorgen uw tuin graag naar uw wens. Een aantal werkzaamheden die bijvoorbeeld ook vallen onder het onderhouden en aanleggen van tuinen die wij uit handen kunnen nemen zijn: het plaatsen van schuttingen en pergola’s, het schoonspuiten van uw bestaande bestrating, verticuteren, het verdelgen van onkruid en het plaatsen van vlonders. Of het gaat om het aanleggen of enkel onderhouden van uw tuin, bij ons bent u aan het juiste adres. 

Bestrating

Voor het aanleggen van een nieuw stuk straatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. 
Bent u toe aan een nieuw terras in uw tuin? Of heeft u net een nieuw huis gekocht en wilt u graag nieuwe bestrating aan laten leggen rondom uw huis. Gaat u voor grind, of kiest u een mooie natuurstenen tegel uit. Wij helpen u graag met het maken van een keuze. Of u nu kiest voor een klassieke steen, een grote tegel of grind. Wij zijn u graag van dienst met het aanleggen van uw straatwerk. 

Beregening

De zomers beginnen alsmaar droger te worden in Nederland. Veel mensen kiezen er daarom voor om hun tuin te laten voorzien van druppelslangen. Een druppelssysteem kan worden aangesloten op bijvoorbeeld een buitenkraan van uw huis. Er kan ook gekozen worden om een put te laten slaan in de tuin. Uiteraard moet dit wel passen binnen de grootte van de tuin. Het grote voordeel van een druppelsysteem ten opzichte van de veel gebruikte sproeiers is dat de planten de tijd krijgen om het vocht op te nemen in de kluit van de plant. Daarnaast verbruikt een druppelsysteem veel minder water dan gewone tuinsproeiers. 

Wij van Groenbeheer Midden-Nederland adviseren u graag wat geschikt is voor uw tuin en maken graag een vrijblijvende offerte op maat. 

Jaarrond onderhoud (zakelijk of particulier)

Wij bieden graag voor zowel zakelijke als particuliere klanten een onderhoudscontract voor bijvoorbeeld het jaarrond. Kortere tijden zijn ook mogelijk in overleg. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfspand met daar omheen veel groen en wilt u zonder zorgen van uw bedrijfspand gebruik kunnen maken zonder dat u zorgen heeft over het groen rondom uw pand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om het groen rondom uw bedrijfspand, uw tuin, landgoed of stuk bos achter uw huis? Wij maken graag een passend onderhoudscontract voor u. Ook voor bijvoorbeeld alleen binnen het seizoen het maaien van uw gazon, past binnen de mogelijkheden. Neem gerust contact op dan bekijken we graag samen met u hoe we u van dienst kunnen zijn, zowel zakelijk als particulier mogelijk. 

Onderhoud bedrijventerrein 
Groenbeheer Midden-Nederland onderhoudt en verzorgt uw bedrijventerrein, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Wij zorgen o.a. dat het straatwerk onkruidvrij wordt gehouden en verzorgen bijvoorbeeld borders, hagen bloembakken en potten. Ook het beter inrichten van uw bedrijventerrein valt onder de mogelijkheden. We bespreken graag uw wensen en maken een (jaarrond) offerte op maat. 

Ontwerpen en realiseren van een nieuwe entree.
Oude situatie

Gras vervangen door grind. Praktischere oplossing rondom een bedrijfspand.